Spectacole pentru cei mari și pentru cei mici

 

Detalii spectacole

Spectacolele făcute de profesorul de Joacă și echipa lui pot fi organizate cu diferite ocazii.

Putem face teme pentru diferite ocazii (Crăciun, Paște, Ziua îndrăgostiților etc.), spectacole educative în școli, teatre sau chiar biserici, spectacole corporate, banchete de final de an școlar, spectacole cu ocazia Săptămânii Altfel în școli, sau cu orice ocazie specială aveți dumneavoastră în plan (zilele orașului, aniversarea școlii etc.).

Ne putem adapta la spațiul, tematica și bugetul dumneavoastră!

 

Spectacolul standard cu profesorul de joacă poate varia între 1,5 – 3 ore și include: povești, experimente trăsnite, jocuri interactive, ghicitori, trucuri de magie dezvăluite, teatru de umbre pentru cei mici și mari.

Echipament:  Dispunem de instalații complete de video-proiecție, DJ și aparatură de sunet, efecte de lumini, mașini de baloane de săpun, compresoare și multe, multe baloane deosebite!

 

Scurtă prezentare spectacol

 

Toată lumea, de la cei mici la cei mari, inclusiv părinții, se vor simți extraordinar de bine alături de Profesorul de Joacă. Acesta va pune în scenă mici scenete interactive, în care vor fi implicați chiar invitații, atât copiii, cât și părinții lor. Pe lângă acestea, mai multe experimente de știință distractivă (de asemenea interactive, în care cei mici, dar și cei mari vor fi asistenți sau chiar protagoniști), vor genera momente memorabile de uimire, umor și bună dispoziție.

Același profesor va face chiar și trucuri de magie, care îi vor fascina atât pe cei mari cât și pe cei mici. Vor rămâne cu toții uimiți mai ales atunci când magicianul le va dezvălui secretele din spatele fiecărui truc. Astfel, cei mici vor deveni ei înșiși artiști-scamatori, așteptând cu nerăbdare să le arate mai târziu părinților, bunicilor, prietenilor și colegilor, trucurile învățate, cu care îi vor uimi fără îndoială.

 

Teatru de umbre

    Acest moment artistic foarte apreciat poate fi realizat doar în interior, într-o sală cu luminozitate cât mai mică. Cu toții vor fi încântați de cât de bine se pot ilustra o mare varietate de elemente doar jucându-se cu degetele, și veți fi și dumneavoastră uimit când copiii vor exersa apoi și singuri umbrele, lăsând deoparte televizorul sau calculatorul.

În esență, spectacolul va fi unul pentru minte și suflet, pentru copiii curioși și veseli, ce știu să descopere lumea mereu cu zâmbetul pe buze, copiii extraordinari de la care noi, cei mari, avem mereu ceva de învățat.

Pentru orice alte detalii sau informații, vă rog să ne sunați și vă stăm cu mare plăcere la dispoziție!

Romanii au talent - preselectii

Romanii au talent - semifinala

 

 

Colaboratori