Spectacol cu profesorul de joacă - scurtă prezentare

SPECTACOL CU PROFESORUL DE JOACĂ - scurta prezentare

          Toată lumea, de la cei mici la cei mari, inclusiv părinții, se vor simți extraordinar de bine alături de Profesorul de Joacă. Acesta va pune în scenă mici scenete interactive, în care vor fi implicați chiar invitații, atât copiii, cât și părinții lor. Pe lângă acestea, mai multe experimente de știință distractivă (de asemenea interactive, în care cei mici, dar și cei mari vor fi asistenți sau chiar protagoniști), vor genera momente memorabile de uimire, umor și bună dispoziție.

Același profesor va face chiar și trucuri de magie, care îi vor fascina atât pe cei mari cât și pe cei mici. Vor rămâne cu toții uimiți mai ales atunci când magicianul le va dezvălui secretele din spatele fiecărui truc. Astfel, cei mici vor deveni ei înșiși artiști-scamatori, așteptând cu nerăbdare să le arate mai târziu părinților, bunicilor, prietenilor și colegilor, trucurile învățate, cu care îi vor uimi fără îndoială.

          La un moment dat va intra în scenă invitatul special, magicianul ANTONIO, cel mai mare magician din România. Nu spunem acest lucru întâmplător. Chiar este cel mai mare magician din țara noastră, având în vedere că are o înălțime de aproape 2,20 metri  (a fost recent la emisiunea concurs Românii au talent  și s-a calificat pentru semifinale cu trei de „da”). Magicianul Antonio va face numere cu porumbei colorați și altele, avându-i ca asistenți chiar pe copii, ceea ce îi va încânta în mod deosebit.

 

Alte personaje care vor apărea, fie ca actori, fie ca animatori:

Păcală - coborât din basmele românești, eroul neobosit va pune în scenă câteva povestiri interactive și amuzante, istețe și surprinzătoare, în care invitații trebuie să găsească soluția.

Arabiidin 1001 de nopți, care vor aduce atmosfera fascinantă a basmelor orientale, prin trei scenete cu final surprinzător și neașteptat, de asemenea interactive.

Ciobănița - care îi va invita pe cei mici să se joace cu un arici drăgălaș, doi iepurași adorabili și două broscuțe țestoase. Aceste animale sunt inofensive, iar copiii care vor veni în contact cu ele vor fi permanent supravegheați de personalul nostru.

TEATRU DE UMBRE: acest moment artistic foarte apreciat poate fi realizat doar în interior, într-o sală cu luminozitate cât mai mică. Cu toții vor fi încântați de cât de bine se pot ilustra o mare varietate de elemente doar jucându-se cu degetele, și veți fi și dumneavoastră uimit când copiii vor exersa apoi și singuri umbrele, lăsând deoparte televizorul sau calculatorul.

CONCURS DE TIR SPORTIV - pentru copii, un moment extraordinar, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Într-un mic poligon special amenajat, în condiții de maximă siguranță și permanent asistați și supravegheați, copiii se vor întrece trăgând la țintă cu arcul, arbaleta, sarbacana, praștia de vânătoare și, nu în ultimul rând, vom organiza și o întrecere de golf și una de petanque.

Toate aceste momente beneficiază de costume extraordinare, accesorii specifice și de un echipament tehnic de cea mai bună calitate. Astfel, ne vom deplasa cu toata instalația de sunet și lumini necesare: boxe, mixer, microfoane, orgă de lumini, lasere, mașini de baloane de săpun, mașini de fum, mașini pentru baloane gonflabile, cuști speciale pentru animăluțe etc.

Trebuie să avem acces cu cel puțin două ore înainte de începerea evenimentului, pentru a monta și decora tot ceea ce este necesar. Iată în continuare doar câteva din elementele de recuzită și decor pe care le vom aduce:

Trambulina de mari dimensiuni (diametrul de aproape 5 metri), pe care cei mici vor putea sări cât vor dori. O persoană din echipa noastră va sta permanent lângă această trambulină, pentru a supraveghea jocul celor mici, evitându-se astfel orice incident sau neplăcere (să nu se urce mai mulți deodată, să nu cadă vreun copil din neatenție etc.) Această trambulină este fără doar și poate unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri.

Baloane Jumbo – pe deasupra vor fi agățate câteva baloane roșii, de mari dimensiuni. La un moment dat, le vom da drumul pe deasupra copiilor și vor crea o atmosferă incredibilă.

Baloane Multicolore - pe deasupra petreceri vor fi ghirlande de baloane de forme și culori diferite. Vom umfla cel puțin 100 de baloane, pentru a crea o atmosferă incredibilă, care să le taie răsuflarea invitaților atunci când vor veni (timp necesar 2 ore înainte de începerea evenimentului).

Cascade de baloane de săpun, două mașini profesionale de baloane de săpun vor „inunda” totul în jurul lor, creând o atmosferă incredibilă, cu mii de balonașe. Soluția pe care o vom folosi este cea mai bună, ecologică și inofensivă, marca Pustefix, fabricată în Germania.

CADOURILE:  la sfârșitul petrecerii, toți copiii invitați vor primi câte un cadou-amintire, iar la sfârșitul petrecerii, pentru a încheia într-o notă fantastică, vom trage cu 1-2 tunuri mari de confeti.

În esență, spectacolul va fi unul pentru minte și suflet, pentru copiii curioși și veseli, ce știu să descopere lumea mereu cu zâmbetul pe buze, copiii extraordinari de la care noi, cei mari, avem mereu ceva de învățat.

Dacă doriți să vă încadrați într-un buget anume, vă rog să ne comunicați care este suma la care v-ați gândit, pe care doriți să o investiți, iar noi vă trimitem un program detaliat corespunzător sumei oferite.

 

Pentru orice alte detalii sau informații, vă rog să ne sunați și vă stăm cu mare plăcere la dispoziție!

Accesări: 4915

Colaboratori